E-story

1b4f2e_553e8cf2f61b490d95b6b48596a687b6_mv2
De MLT-fabrikant
een unieke knowhow

Mlt automotive

"AMBACHTEN EN AUTO'S GECOMBINEERD IN HET NU"

ONTDEK HET BEDRIJF

NALATENSCHAP &
FRANSE INNOVATIE

MLT automobiel is:

De kwaliteit

De knowhow

De traditie

MLT Automotive is de allereerste fabrikant van de elektrische Méhari, geboren uit knowhow en ervaring die teruggaat tot 1989. Het bedrijf, dat zich eerst toelegde op de restauratie van Méhari en de verkoop van reserveonderdelen, onderscheidt zich al snel door zijn nauwkeurigheid en zijn ambachtelijke aanpak. De komst op de markt van een vintage Méhari, uitgerust met een elektromotor, ervaart vandaag echt enthousiasme. Binnen dit familiebedrijf in de Ardèche wordt elk E-Story voertuig met de hand samengesteld uit nieuwe onderdelen. Bij MLT (Méhari Loisirs Technologie) worden draagbare apparaten veel meer gebruikt dan grote machines, verschillende montagestations zorgen voor een nauwgezette montage.

Alles begint vanaf een gegalvaniseerd stalen platform, waarop de belangrijkste onderdelen zijn geïnstalleerd. Zodra de algehele structuur op zijn plaats is, zal de carrosserie vorm geven aan de toekomstige Méhari. Dit krijgt zijn esthetiek met de installatie van de spatborden, het dashboard, het frame, enz. De motor is een van de sterke punten van dit huidige voertuig en ontwikkelt een vermogen van 15 kW. Alle sensaties van toen, met een stille en niet-vervuilende elektromotor!

De stoelen en banken, uitgerust met Batyline-stoffen, worden volledig gemonteerd in Rhône-Alpes. MLT heeft ook het grote voordeel dat ze het elektrische systeem onder de knie heeft, waardoor ze de batterijen van de E-Story ter plaatse kan monteren. Deze worden dus vóór elke levering vervaardigd en getest, wat een onberispelijke kwaliteit en opvolging garandeert. Een reeks controles wordt ter plaatse uitgevoerd, waardoor toekomstige kopers een voertuig krijgen dat 100% betrouwbaar is en aan de verwachtingen voldoet.