E-story

E-STORY
Elektrische replica
van de Citroën Mehari
Pas mijn model aan

makelij

Franse

makelij

Franse

auto

Mythische

auto

Mythische

mogelijkheden

Eindeloze

mogelijkheden

Eindeloze

motor

Elektrische

motor

Elektrische

history

De Méhari, een emblematische auto uit de late jaren 60, is een van de vlaggenschipauto’s in de geschiedenis van Citroën. Van 1968 tot 1987 werden ongeveer 140.000 Méhari geproduceerd, gewijd aan liefhebbers van vrije tijd, het buitenleven en familie-uitjes. Deze lichte cabriolet (minder dan 600 kg) bevindt zich tussen de openluchtauto en de bestelwagen en bekoort door zijn veelzijdige karakter: vergelijkbaar met een kleine jeep, valt hij op door zijn intrekbare voorruit en zijn carrosserie van gethermovormde kunststof. Deze originele auto is op zijn zachtst gezegd een van de symbolen van een Frans tijdperk, en dankzij zijn uitstraling heeft hij zelfs zijn plaats in de bioscoop gekregen: de Méhari namen deel aan grote avonturen met acteurs zoals Coluche of de Funès, wordt daarom essentieel voor het publiek.

E-story is

De kwaliteit

De knowhow

De traditie

e-Story...

DE ELEKTRISCHE MEHARI ?

Het elektrische Méhari-project werd geboren met als doel een bijgewerkte versie aan te bieden die beantwoordt aan de huidige en toekomstige behoeften: de E-Story is dus bedoeld als de herziene versie van de originele Méhari, beschikbaar in 100% elektrisch. Het idee is niet om precies deze oude auto’s te dupliceren, maar ook om ontwikkelingen aan te bieden die verder gaan dan motorisering. Met de E-Story profiteert u van een voertuig met een formaat dat zeer dicht bij het origineel ligt, ontworpen met hetzelfde chassis en een rit biedt die u de geschiedenis laat herbeleven!

Zijn stijl en utilitaire aspect maken het tot een echt communicatiemiddel in verschillende sectoren: de Méhari wordt door veel professionals gebruikt en trekt zowel campings als hotels aan, evenals maneges, recreatiecentra, agrarische landgoederen, enz. Deze auto heeft de hedendaagse ondernemers en ambachtslieden verleid, zowel met een functionele als een marketingdoelstelling. Ontdek met de lancering van het merk E-story in België de Méhari E-Story en E-Story pick-up: voertuigen die u direct online kunt configureren en bestellen.

E-story

Discover our models

4 zitplaatsen

3 deuren

4 zitplaatsen

2 deuren

2 zitplaatsen

Pick-up

DE CONSTRUCTOR

MLT Automotive is de allereerste fabrikant van de elektrische Méhari, geboren uit knowhow en ervaring die teruggaat tot 1989. Het bedrijf, dat zich eerst toelegde op de restauratie van Méhari en de verkoop van reserveonderdelen, onderscheidt zich al snel door zijn nauwkeurigheid en zijn ambachtelijke aanpak. De komst op de markt van een vintage Méhari, uitgerust met een elektromotor, ervaart vandaag echt enthousiasme. Binnen dit familiebedrijf in de Ardèche wordt elk E-Story voertuig met de hand samengesteld uit nieuwe onderdelen. Bij MLT (Méhari Loisirs Technologie) worden draagbare apparaten veel meer gebruikt dan grote machines, verschillende montagestations zorgen voor een nauwgezette montage.

Neem contact op!

Onze wederverkopers

e-Blue drive & solution

E-BLUE drive & solutions

Adres :

Route de Huy 270, 4300 Waremme

telefoon:

+32 (0) 19 46 00 83

Email :

contact@ebluedrive.be

Website :

www.ebluedrive.be

Auto Stroo Estory

AUTO STROO

Adres :

Natienlaan 6, 8340 Moerkerke

telefoon:

+32 (0) 50 60 98 76

Email :

info@autostroo.be

Website :

www.autostroo-usedcars.be