E-story

E-STORY

ONZE MODELLEN

E-Story

2 deuren / 4 zitplaatsen

Ontdek hem als eerste in de 2-deurs 4-zits uitvoering, met automatische versnellingsbak en motorvermogen van 15 kW (20 pk). Op het gebied van comfort zijn de stoelen van de E-Story verbeterd om aan de goedkeuringsvoorwaarden te voldoen: de stoelen opgehangen met elastiekjes zorgen voor meer flexibiliteit aan de stoel, waardoor het rijden aangenamer wordt.

E-Story 2+1

3 deuren / 4 zitplaatsen

De E-Story is ook verkrijgbaar in 3-deurs 4-zits uitvoering: deze “2+1” uitvoering maakt hem nog toegankelijker dankzij de aanwezigheid van een extra deur aan de rechterzijde. Een bijzonder goed geïntegreerde uitsparing, die op geen enkele manier het uiterlijk van de originele Méhari verstoort!

E-Story Pick-up

3 deuren / 2 zitplaatsen

De versie met pick-up zal veel professionals aanspreken, waardoor ze ladingen over alle terreinen kunnen vervoeren. Wat de versie ook is, de E-Story behoudt deze avontuurlijke geest die zijn charme maakt, met respect voor het milieu.

'); printWindow.document.close(); printWindow.focus(); setTimeout(function () { printWindow.print(); printWindow.close(); },500); return true; }); }); }(jQuery));