E-story

E-STORY

Voor professionals

100%

Bruikbaar

100%

Bruikbaar

100%

gewankeld

100%

gewankeld

100%

éco-friendly

100%

éco-friendly

100%

communicatie

100%

communicatie

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

HET E-VERHAAL IS GEMAAKT VOOR JOU​

Mooie ritten in de Méhari, buiten de gebaande paden: langzaam toerisme is in opkomst en dit soort diensten worden steeds populairder. Aan boord gaan van een niet-vervuilend en stil voertuig is een goede manier om door prachtige landschappen te reizen en de natuur en ontmoetingen te bevorderen. De E-Story komt overeen met dit concept van duurzaam toerisme en leent zich perfect voor een breed scala aan activiteiten: landbouw, wijntoerisme, campings, maneges, golfbanen, evenals evenementenprofessionals, bruiloften, excursies en vele anderen.

professionals

Waarom zou je kiezen

E-Story ?

E-Story

Dit type voertuig spreekt vooral de toeristische hotelsector aan, die zijn klanten een origineel huuraanbod kan bieden: de Méhari is ideaal voor uitstapjes door de regio of gastronomische tochten. Veel professionals waarderen de E-Story ook als communicatiemiddel voor hun activiteit: de unieke stijl van het voertuig en de massaal maken het een effectief hulpmiddel. Deze auto maakt het mogelijk om bepaalde activiteitensectoren te moderniseren en nieuw leven in te blazen, of om operaties uit te voeren tijdens de zomerperiode: een e-Mehari in de kleuren van het bedrijf kan dus toeristen ontmoeten, flyers of folders verspreiden die uitnodigen om de omgeving te ontdekken. Een altijd gewaardeerde benadering, dit soort zachte en stille voertuigen die discussies en uitwisselingen bevorderen.

FLOCKING

Afhankelijk van de aard van uw activiteit, kunt u ook uw wagenpark opvolgen: een box die in de voertuigen wordt geplaatst, stelt u in staat om ze in realtime te lokaliseren op een smartphone of tablet.

GEOLOCATIE

Met de E-Story profiteert u van een voertuig in uw kleuren, dat de aandacht trekt zonder de omgeving te storen.

Wilt u meer informatie?

'); printWindow.document.close(); printWindow.focus(); setTimeout(function () { printWindow.print(); printWindow.close(); },500); return true; }); }); }(jQuery));